Galatasaraylı Falcao hakkında sarsıcı iddia!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in "17-18 gündür ağrılarım var diye antrenmana çıkmıyor" dediği Radamel Falcao’nun, transferinin ilk taksitini alamadığı için oynamadığı ileri sürüldü.

Star Gazete'nin haberine göre Galatasaray ligde 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı ama Falcao krizi ile kulüpte neşeler kaçtı. Terim, Sivas maçının ardından Kolombiyalı golcü için “Bugün konuştum. ‘Ağrım var’ dedi. 17-18 gündür oynamıyor. Antrenmana da çıkmıyor. Müsait olursa Falcao’yu Şampiyonlar Ligi maçında oynatmak isterim” demişti.

1 EKİM’DEKİ TAKSİT ÖDENMEDİ

Terim’in sitem dolu bu sözlerinin ardında yatan gerçeğin ise çok farklı olduğu ileri sürüldü. Galatasaray’a yıllık 5 milyon euroya imza atan Falcao, 2 milyon euroyu peşin adı. Kalanı ise taksitlerle alacak olan Falcao’ya 1 Ekim’de alması gereken ödemenin yapılmadığı, krizin de bu nedenle çıktığı iddia edildi.

Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Furkan Andıç: "Sevmeyi seven biriyim" Hadise paraya para demiyor! Reklam geliri dudak uçuklattı Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Dilan Polat tahliye mi olacak? Yasemin Özilhan oyunculuğa geri mi dönüyor?