HALKA ÖLÜMCÜL ZAYIFLAMA ÇAYI SATAN ŞİRKET CEOSU ERDİ TAŞCI'DAN KEBAPÇI PAYLAŞIMI

2019 yılında İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen sahte ilaç operasyonunda, içeriğinde yasaklı ve ölümcül madde olduğu tespit edilen zayıflama çayı, cinsel güç artırıcı mamüllerin de olduğu 7 TIR ürün geçirilmişti.

İstanbul polisi ve Gümrük Muhafaza ekiplerinin yaptığı başarılı bir operasyonla ele geçirilen tehlikeli ürünlerin piyasa değerinin 5 milyon liranın üzerinde olduğu tespit edilmişti.

Şirket sahibi Uğur Kemal Süksan ve Şirket CEO'su Erdi Taşcı başta olmak üzere bir çok yönetici gözaltına alınmıştı.

Aralarında bir çok ünlü ismin paylaşımnı yaptığı çaylar sonrası bakanlık merdiven altı yerleri tespit etmiş piyasada Bakanlık onayı olmayan çayların satışını yasaklamıştı.

Uzun bir süredir sosyal medya hesabında paylaşım yapmayan zehirli çayları üreten şirketin CEO'su Erdi Taşcı geçtigimiz günlerde ünlülerin uğrak yeri olan Fiko Ocakbaşı'nda arkadaşı ile birlikte yemek fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.


https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yasakli-ilac-ve-teff-tohumlu-cay-operasyonu-7-tir-urun-ele-gecirildi-41289311


****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com'a aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya. da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

Kullanan siteler hakkında hukuki haklarımız saklıdır.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!