Hanife tüm gerçekleri tek tek açıkladı!

Evlilik programlarıyla adını duyuran Hanife Gürdal, katıldığı magazin programında evlilik uğruna başına gelenleri ve aylık kazancını söyledi. Gürdal, yarışmada kaldığı süreçte aylık 2-3 bin TL kazandığı itiraf etti.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran ve şimdi bir benzinci de çalışan Hanife Gürdal, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Evlilik programlarında yaşanan olayları anlatan Gürdal, yarışmadan aylık ne kadar kazandığını açıkladı.

"AYLIK 2-3 BİN TL KAZANIYORDUM"

Evlilik programlarından ayrıldıktan sonra bir benzincide pompacı olarak çalışmaya başlayan Hanife, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hanife, programda kendisine bir ev tutulduğunu harçlık olarak aylık 2-3 bin TL kazandığını söyledi.
Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Furkan Andıç: "Sevmeyi seven biriyim" Hadise paraya para demiyor! Reklam geliri dudak uçuklattı Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Dilan Polat tahliye mi olacak? Yasemin Özilhan oyunculuğa geri mi dönüyor?