Hıncal Uluç'tan Ece Erken'i küplere bindiren yazı!

Ece Erken'in yaşadığı beraberliğim hem yasalarımızda, hem inançlarımızda zina ve suç olduğunu söyleyen Uluç'a Ece Erken'den sert bir yanıt geldi.

Ece Erken, kendisini eleştiren isimlere ve özellikle Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç'a sert çıkarak "Boşanmaya karar verdiği için mahkeme açmış bir beyefendiyle görüştüğümü zaten yayında sizlerle bizzat paylaştım. Bir dava 1 yılda sürebilir 10 yılda sürebilir. Ama dava açtıktan sonra o evliliğin bitmesi için kendi temelini atmıştır. Allah düşmanın bile şereflisini nasip etsin. Bu program Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi değil biz buradan ahlak dağıtmıyoruz. Burada namus bekçiliği yapmıyoruz. Bu aşk. Aşkın cezası olduğuna inanmıyorum. Evli bir adamla tabi ki aşk yaşamam. Ama boşanma kararı almış, boşanma davası devam eden bir adamla aşk yaşadığımı buradan canlı yayında sizlerin karşısında utanmadan söyleyebilirim.

Bunu evli bir adam olarak değerlendirmeniz canımı acıtır. Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için de dinlemek gerekir. Dinlemeyen insanın da yargılamaya hakkı yoktur.  Bugün Hıncal Uluç yazı yazmış... Bir bunaklık da başlamış herhalde... Bana ahlak dersi verecek olan sizler misiniz allah aşkına?" ifadelerinde bulundu.

HINCAL ULUÇ NE YAZDI?

Ece Erken'in Beyaz TV kanalındaki kendi sunduğu programda evli bir erkekle aşk yaşadığını açıklamasının hem yasalarımızda, hem inançlarımızda zina ve suç olduğunu söyleyen Uluç, RTÜK Başkanı'na "Sayın Şahin, Ece Erken'in yaptığı iş, bana tarifini hâlâ yollamadığınız sizin manevi değerlerinize uygun mu düşüyor? Ya da siz programa değil, yayınlayan kanala göre mi ceza kesiyorsunuz?" diye sordu.

SABAH GAZETESİ YAZARI HINCAL ULUÇ'UN ECE ERKEN'İ KIZDIRAN 'RTÜK VE DE ZİNA' BAŞLIKLI YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde