Kanserden korunmak için tencere yemeği!

İzmir'de kanserli hasta sayısının 100 bine dayanması üzerine Ege Üniversitesi Kanserle Savaş Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayfer Haydaroğlu uyarıda bulundu.

Yeni Asır'ın haberine göre Prof. Dr. Haydaroğlu kanserden korunmak için kızartma, kavurma, tütsüleme, mangal yöntemiyle pişirilen gıdalardan uzak durmak ve Türk tipi "tencere" yemekleriyle beslenmek gerektiğini söyledi.

Doğru beslenme ve zararlı alışkanlıklardan korunma ile pek çok kanserden korunmanın mümkün olduğuna dikkati çeken Haydaroğlu, "Beslenmedeki belirli düzenlemelerle kalın bağırsak ve mide kanserlerinin yüzde 90'ı, meme ve pankreas kanserlerinin yüzde 50'si, akciğer, yemek borusu ve mesane kanserlerinin de yüzde 20'si önlenebilir. Doğru beslenmek için de en doğru seçim tencere yemekleri" dedi.
Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!