Komşusunu 'hırsızlıkla' suçlayınca olan oldu!..

İzmir'de ayakkabıları çalınan apartman yöneticisi Metin T., kamera görüntülerinden izlediği hırsızı komşusu olan emekli memur Süleyman K.'ye benzeterek şikayetçi oldu.

YARGITAY İLK KARARI BOZDU

Sabah'tan Ali Eyce'nin haberine göre
hakkında hırsızlıktan dava açılan Süleyman K., "Bu yaşıma kadar namusumla çalışıp emekli oldum. Karakol yüzü görmedim. İlk kez de bir hâkimin karşısına çıkıyorum. İftira" dedi.

Görüntüleri izleyen hâkim ise hırsızın sanık olduğuna kanaat getirerek, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Sabıkası olmadığı için cezayı 8 aya indiren hâkim, ardından da bin 200 TL adli para cezasına çevirdi.

Yargıtay ise bilirkişi raporu isteyerek mahkeme kararını bozdu. Yeniden görülen davada, bilirkişiler hırsızın kilosu ve boyu ile sanık arasında bariz bir fark olduğu yönünde rapor hazırladı. Hâkim bu kez beraate karar verdi.

Mahkemeye başvuran Süleyman K., hırsız damgası yediğini, taşınmak zorunda kaldığını, beraat etse de bunun toplum bilincinden temizlenmesinin güç olduğunu belirterek, Metin K.'den 15 bin lira manevi tazminat talebinde bulundu.
Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!