Manisa'da çok acı trafik kazası

Alaşehir’de kullandığı otomobil takla atan Ülkü G. ve kızı Hatice Serra yaralanırken, 13 yaşındaki oğlu kurtarılamadı.

Yeni Asır Gazetesi'nden Serkan Özcan'ın haberine göre Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil takla attı.

Arabayı kullanan anne ile iki çocuğu hastaneye kaldırıldı. Çocuklardan 13 yaşında olanı hastanede hayatını yetirdi.

Edinilen bilgiye göre, Alaşehir'den Denizli yönüne giden Ülkü G. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önce bariyerlere çarptı sonra taklalar atarak, karşı şeride geçti.

Ters dönen araçta bulunan sürücü Ülkü G., çocukları Hatice Serra G. (12) ve Bayram Enes G. (13) itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 13 yaşındaki Bayram Enes G. ile anne Ülkü G. Alaşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Hatice Serra G. (12) ise ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

13 yaşındaki Bayram Enes G.'nin durumunun kritik olması üzerine Salihli Devlet Hastanesine sevk edildiği ancak burada da doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen çocuğun kurtarılamadığı öğrenildi.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!