Mine Soley'den sitem dolu açıklamalar

Türk Si­ne­ma­sı’­nın bir dö­ne­mi­ne dam­ga­sı­nı vu­ran Mi­ne So­ley ya­pım­cı­la­ra is­yan et­ti.

İs­tan­bu­l’­u terk edip Ak­ça­y’­a yer­leş­ti­ği­ni söy­le­yen Mine So­ley, “30 se­ne­dir var mı­yım yok mu­yum kim­se far­kın­da de­ğil. Ya­pım­cı­la­ra kız­gı­nım. Bi­ri­le­ri bi­zi öner­di­ği za­man ‘On­lar es­ki su­ra­t” di­yor­lar. Her gün te­le­viz­yon­lar­da, ga­ze­te­ler­de olan­la­rın su­ra­tı es­ki­mi­yor mu? Ter­bi­ye­siz ve­ya bo­toks­lu ol­ma­dı­ğı­mız için mi böy­le söy­le­ni­yor? Yaş­lan­mak do­ğal bir sü­reç. Yaş­lan­dık di­ye de hil­kat ga­ri­be­si de­ği­liz. Hak­kı­mı he­lal et­mi­yo­ru­m” de­di.

DÜN­YA MA­LI DÜN­YA­DA KA­LIR

Akçay’a yerleştiğini söyleyen Soley,  “Dün­ya ma­lı dün­ya­da ka­lır. Bu­ra­da çok ra­ha­tım. Bir evim ve kü­lüs­tür ara­bam var­dı. On­la­rı sa­tıp bu­ra­dan ev al­dım. Yok­luk ya­şı­yo­rum ama omur­ga­lı­yım. 800 li­ra emek­li maa­şıy­la ya­şı­yo­rum” dedi.

OKAN IŞIK / BUGÜN 

Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama Yeşim Erçetin'nin acı günü! Eşinin cansız bedenini buldu Gonca Vuslateri ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, aşklarına yeniden şans verdi Jennifer Lopez konser biletlerini satamıyor