Muharrem İnce ile Melih Gökçek Twitter’da kapıştı...

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter’da kavgaya tutuştu.

Tartışma Melih Gökçek’in, oğlu Osman Gökçek’in koordinatörü olduğu Beyaz TV’nin haber ekibini arkasına taktığı iddiasında bulunan İnce’nin, “İtlerini arkama takma.Melih adamol. Melih adamlarını üstümü salmışsın. Yemek yediğimmekânın dışına Beyaz TV’nin adamlarını niye gönderiyorsun Melih Başkan. Yakışmıyor. Adamlar restoranın dışında, ellerinde kameralarla bana Libya’yı soracaklarmış” tivitiyle başladı. Beyaz TV’den özür beklediğini belirten CHP’li İnce ardından da, “Lokantanın çıkışında Beyaz TV elemanları. Işıklar yanıyor, kameralar çalışıyor. Evime kadar takip ettiler. YakıştımıMelih Gökçek neden cevap vermiyorsun” diye tivit attı. Gökçek ise cevabi tivitinde “Hakaretler yağdırıyor. Kullandığı ifadelerden pek kendinde olmadığı, fazla alkol almış olabileceği kanaati bende uyandı” diye yazdı.

GAZETECİLİK DAMARI

Beyaz TV’yi arayıp bilgi aldığını aktaran Gökçek ise, şu tivitleri attı: “İnce bir yerde (neresi bilmiyorum) fazla alkol alıpmikrofonu kapıp şiirler okumaya başlayınca, oradan Beyaz TV’ye haber gelmiş. Onların da gazetecilik damarı olsa gidip çekmişler. Ne olduğunu sorduğumda telefona çıkan kişiler, ‘Biz de tamolarak bilmiyoruz’ dediler. İnce bu kadar kızıp celallendiğine göre belli ki önemli.” Gökçek, “Ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Şimdi fazla alkol almış olabileceği için uzatmıyorum. Yalnız kimle aşık attığını iyi bilmeli. Arzu ederse tencerenin kapağını açarız. Bakalım içinden neler çıkar” diye de ekledi. İnce ise aynı lokantada bir başka masada AK Partili Yaşar Yakış’ın da bulunduğunu, ona “aynı muamelenin yapılmadığını” anlattı. Ardından, “Melih sarhoş değilimama içersem de kendi paramla içerim. Garibanın hakkını çalarak içmem. Fena içenlere değil fena yiyenlere bakmalısınız. BakMelih sıkışınca alkol deme. Arınç gibi olma” tiviti attı ve alkolü bırakacağını belirterek, “Biz içmeyeceğiz, siz de çalmayacaksınız sözmü” diye yazdı.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!