Nail Keçili Twitter'dan uyardı!..

Lucca'nın sahibi Cem Mirap ile işadamı Önder Öztarhan arasındaki ortaklık başlamadan bitti. Öztarhan'ın kayınpederi Nail Keçili, Cem Mirap'ı Twitter'dan uyardı: "Akıllı ol, sonunda rezil olma paşam!"

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre ünlü işletmeci Cem Mirap ile işadamı Önder Öztarhan'ın ortaklığı henüz yolun başında gerginliğe neden oldu. Bebek'teki Lucca adlı mekanın sahibi Mirap, Zorlu Center'da bir şube açmak isterken prosedürlere takılınca Öztarhan'ın kapısını çaldı. Ünlü işadamından yardım isteyen Cem Mirap, bunun karşılığında da Zorlu Center'da açacağı Lucca'nın ortaklığını teklif etti. Ancak ortaklar dükkanın açılışından işletilmesine kadar hiçbir konuda fikir birliğine varamadı.

Önder Öztarhan, Mirap'a bu şekilde ortaklığın yürüyemeyeceğini, dükkanı kendisine devretmesini söyledi. Ancak Cem Mirap, Öztarhan'a haber vermeden mekanın açılış tarihini belirledi. Bu durum Önder Öztarhan'ın kayınpederi ünlü reklamcı Nail Keçili'yi çileden çıkardı. Kızı Nazlı Öztarhan'ın eşi Önder Öztarhan'a yapılan hareketin ticari etiğe uymadığını ve yapılanın terbiyesizlik olduğunu söyleyen Nail Keçili, Cem Mirap'a Twitter profilinden sert uyarılarda bulundu.

Keçili'nin attığı tweet'ler şöyle:
Hayırlı olsun denmeden açılan dükkan, hayırsızca kapanır Cem Mirap. Tecrübemi dikkate al, dinle... Baba, kayınpeder gücü de, haksızlık da geçmez oğlum... Dürüstlük dışı icraat olmaz. Lucca Cem yapma, akıllı ol!
Lucca Cem Mirap, hayatımda hiçbir haksızlığı desteklemedim. Önder Öztarhan ile ortaklığın artık yürümez. Bence o Zorlu Center'daki yeri açmadan kapa!


'ARANIZDA ANLAŞIN!'

Lucca Cem Mirap; bu akşam Zorlu Center'daki dükkanı açma, Önder Öztarhan ile anlaşın ve müşterek karar verip öyle açın. Sonra ayrılırsınız o başka... Rezil olma paşam!
Lucca Cem Mirap, bu akşam Zorlu Center'daki lokantanın açılışını yapıyormuşsun. Ortak Önder Öztarhan'ın haberi yok; olur mu Paşa? 




Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!