Negredo transferi bitiyor!

Galatasaray, bu sezon Middlesbrough’da kiralık olarak oynayan İspanyol futbolcu Negredo'yu transfer etmek hedefiyle 3 milyon euro’luk teklif sundu. Valencia da bu öneriye sıcak bakarken iş detaylara kaldı.

AMKSpor'da yer alan habere göre Galatasaray, öncelikle golcü transferini bitirmek için düğmeye bastı.

3 gündür İspanya'da bulunun Futbol Direktörü Cenk Ergün, Middlesbrough'da kiralık olarak oynayan Alvaro Negredo için Valencia'nın kapısını çaldı. Ergün, İspanyolların satış listesine koymayı planladığı tecrübeli futbolcuyu renklerine katabilmek hedefiyle 3 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Valencia da bu teklife sıcak baktı ve iki kulübün el sıkışmasında sadece pürüzler kaldı.

Sarı-kırmızılılar, transferin Valencia ayağını büyük ölçüde bitirirken gözünü İspanyol futbolcuya dikti. Cenk Ergün'ün, Alvaro Negredo'nun menajeriyle de temasa geçtiği ve 2 yıllık sözleşme önerdiği gelen haberler arasında…

Kulübü ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Negredo, bu sezon 34 ligmaçında 9 kez ağları sarstı.

İspanyol futbolcu, Galatasaray yönetimi ile yapacağı pazarlıklarda ikna olursa yeni sezonda Cimbom'un başarısı için ter dökecek.
Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Furkan Andıç: "Sevmeyi seven biriyim" Hadise paraya para demiyor! Reklam geliri dudak uçuklattı Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Dilan Polat tahliye mi olacak? Fatih Sultan Mehmed’e hayat veren Serkan Çayoğlu'nun Fransa çıkarması