Nur Fettahoğlu, Beren Saat sorulunca ne söyledi?

Nur Fettahoğlu kızı Elisa ile birlikte sinemaya gitti. Film çıkışı basın mensuplarıyla karşılaşan oyuncu soruları yanıtladı. Fettahoğlu, Beren Saat'in açıklamaları sorulunca çarpıcı bir yanıt verdi.

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kızı Elisa, önceki gün Akmerkez’de birlikte alışveriş yaptı, sinemaya gitti. Film çıkışı basın mensuplarıyla karşılaşan Fettahoğlu, içtenlikle sorulara cevap verdi.

“Her şey yolunda… Bugün izin günüm olduğu için kızım ile birlikte sinemaya gittik ‘Eşek Kral’ izledik” diyen Fettahoğlu, gazetecilerin “Yeni yıla nerede gireceksiniz?” sorusuna “Yılbaşında ailemle yemek yiyerek geçirmeyi planlıyoruz, İstanbul'da oluruz büyük ihtimalle” dedi.

Nur Fettahoğlu’na eski rol arkadaşı Beren Saat'in bir röportajında “Son zamanlarda oyuncu alınacaksa öncelik olarak takipçi sayılarına bakılıyor” açıklaması sorulunca Fettahoğlu “Uzun üredir her şeyden uzak kaldım. Neye istinaden söyledi bilmiyorum ama Beren söylediyse doğru söylemiştir” diye cevap verdi.

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Enver gibi oyuncularla birlikte çalıştığı yeni dizisi “Babil” ile ilgili soruları da yanıtlayan Nur Fettahoğlu “Çok güzel bir ekip olduk çok heyecanlıyız. Biz çekmeye devam ediyoruz, inşallah izleyenler de severler” dedi. Aslı Enver'in diziden ayrılacağına dair çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Fettahoğlu “Yok biz hiç öyle bir şey duymadık” yanıtını verdi.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!