Nuray Sayarı: Cenk Eren'e çok kırgınım

Geçtiğimiz günlerde bir başka astrologla polemik yaşayan Nuray Sayarı; "Bu bir kuru iftiradır. Rabbim çoluğunu, çocuğunu ona bağışlasın. Rabbim bu hanımefendiyi üzmesin.."

Bu sabah Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin tv8 de birlikte sunduğu "Aramızda Kalsın"a konuk olan ünlü astrolog Nuray Sayarı geçtiğimiz günlerde bir başka astrologla polemik yaşamıştı.

Nuray Sayarı; ’bilgi çalmak’la suçlanmış, ardından bir açıklaması yayınlamıştı.

NURAY SAYARI’DAN AÇIKLAMA (HABER LİNKİ)

Bu sabah ki canlı yayında bu konu açılınca Nuray Sayarı büyük üzüntüsünü dile getirirken, "Bu bir kuru iftiradır ben o hanımefendiyi affettim. Rabbim çoluğunu, çocuğunu ona bağışlasın. Rabbim bu hanımefendiyi üzmesin.." ifadelerinde bulundu..

Kendisine yönelik türlü iddialarda bulunan astroloğu programına davet eden Cenk Eren’e de kırgın olduğunu dile getiren Nuray Sayarı "Cenk Eren bu hanımefendiyi bir programında ağırladı. İki günlük insanları kaale alıp aslı olmayan bir belgeyle adımı canlı yayında zikrettiler." dedi.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..


Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük