Nurgül Yeşilçay'lı 'Kösem' başka kanala mı geçiyor?

‘Muhteşem Yüzyıl- Kösem’de oyuncular bir bir diziden ayrılırken yapımın yeni sezonda başka bir kanala transfer olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

‘Muhteşem Yüzyıl- Kösem’de yenilenme devri!

Akşam'da yer alan habere göre başrolünde Beren Saat’in rol aldığı proje ikinci sezonda baştan aşağıya yenilenerek seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk sezonda senaryo gereği birçok isim kadro dışı bırakılırken yeni isimlerde bir bir diziye dâhil olmaya başlamıştı. Başrol oyuncusu Beren Saat’in yerine Nurgül Yeşilçay’la görüşmelerin olduğu proje yayımlandığı kanalda da değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinin Star TV’den ayrılarak başka bir özel kanala geçeceği kulislerde konuşulmaya başlandı. Hem oyuncu kadrosunda hem de kanalında değişikliğe giden dizinin bu taktiğinin reytinglere nasıl yansıyacağı yeni sezonda belli olacak...
Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!