Özge Özpirinçci 'Yoksa nerede giyecektim?' notuyla paylaştı!

Sevgilisi Burak Yamantürk'ün doğum günü için 'Hayvan desenli' kıyafet konsepti belirleyen oyuncu Özge Özpirinçci, bu tercihinden duyduğu memnuniyeti hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi.

"Kadın" dizisinin beğenilen oyuncusu Özge Özpirinçci, yaptığı son paylaşımda sevgilisi Burak Yamantürk'e hazırladığı doğumgünü konseptini gözler önüne serdi.

Yamantürk’ün hayvan desenli kıyafet konseptine sahip doğumgünü için giydiği kıyafeti paylaşan güzel oyuncu hemen ardından bu gece için tercih ettiği kendi kıyafetinin fotoğrafını paylaştı.

Özge Özpirinçci, bu paylaşımın altına şunları yazdı: “Burak Yamantürk’ün doğumgünü konseptini ‘animal print’ yaptığımız çok iyi oldu! Yoksa nerede giyecektim bu bu tulumumu?”

Seda Sayan tepki çeken programı nedeniyle CİMER'e şikayet edildi! Burcu Biricik bebek heyecanını arkadaşlarıyla paylaşıyor “Yargı Veda” gecesinin biletleri satışa çıktı Televizyonda yeni bir günlük dizi yayınlanacak Halle Berry ABD Kongre Binası önünde 'Menopozdayım' diye bağırdı! Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk dolu paylaşım