Özge Sabuncu'dan Cem Yılmaz'a sessiz veda!

Özge Sabuncu, daha önce birçok kez ayrılmış olmasına rağmen dost kalmayı başardığı Cem Yılmaz’ı sosyal medyada takibi bırakıp hayatından çıkardı.

Akşam'dan Recep Aslan'ın haberine göre Özge Sabuncu’yla uzatmalı aşkına son veren Cem Yılmaz, Defne Samyeli’yle yeni bir birlikteliğe yelken açmıştı. Samyeli ile adeta ikinci baharını yaşayan Yılmaz’a ilk tepki eski aşkından geldi. Samyeli’ye 100 bin TL mücevher takımı alan ve kızı Deren Talu’yu yeni filminde oynatarak büyük jest yapan komedyeni, eski aşkı takipten çıkardı.

Cem Yılmaz da Sabuncu’yu listesinden sildi. Daha önce birçok kez ayrılmış olmalarına rağmen dostlukları baki kalan çiftin arkadaşlıkları da böylece bitmiş oldu. 

Özge Sabuncu'nun geçtiğimiz yıl bir fotoğrafa yorum yapan takipçiye DM mesajı atarak “Yatakta kopuyorduk, zavallı" yazması magazin gündemini meşgul etmişti.
Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!