Özgecan'ın kardeşleri yürekleri dağladı

Türkiye'nin konuştuğu Özgecan'ın kardeşi Barış Ali ve ablası Beste, canlı yayında konuştu. Barış Ali sadece 'çok kötüyüm' diyebildi.

Özgecan'ın babası Mehmet Aslan “Birinin beni bu kabustan uyandırmasını istedim” derken, “Siz hiç mucize gördünüz mü? Şu an bir mucize gerçekleşiyor. Olayın tüm Türkiye'ye mal olmasının bir hikmeti var” sözleri herkesin yüreğini sızlattı.

Türkiye'nin lanetlediği olay sonrasında ilk kez konuşan Özgecan'ın kardeşi Beste Aslan da, “Ben inanamıyorum hala, yanımda sanki. İkimiz tek kişiydik. Türk halkına yalvarıyorum ne olur biraz bilinçlensinler. Okulda insanlık ve sevgi dersi verilsin” diye konuştu.

Zorlukla konuşan acılı anne Songül Aslan da, “Hak ettikleri cezaları alacaklar. Onlar insan değil, cani” dedi.

Canlı yayında son sözü söyleyen baba Mehmet Aslan'ın şu sözleri ise ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu:

“Masallarla büyüdük. Bir varmış, bir yokmuş. Bir Özge varmış, bir Özge yokmuş. Sevgi geldi saygı geldi cihana, biz yarattık dediler. Bizler sevmesini saymasını öğretmeye geldik cihana”

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!