Pınar Altuğ kayak yapan kızının fotoğraflarını çekti

Uludağ yarıyıl tatilinde şöhretleri de ağırlıyor. Tatil için eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile Uludağa gelen Pınar Altuğ, günlerini kayak yaparak geçiriyor.

Yağmur Atacan, kayak tutkusu ile tanınan Pınar Altuğ'u kaymaya kendisi hazırlarken, Altuğ ise bu yıl kayak öğrenen kızları Su'nun, cep telefonu ile bol bol fotoğrafını çekti.

Uludağ yarıyıl tatilinde şöhretleri de ağırlıyor. Tatil için eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile Uludağ'a gelen Pınar Altuğ, günlerini kayak yaparak geçiriyor. Her yıl Uludağ'a gelen Pınar Altuğ'u kayağa eşi Yağmur Atacan özel olarak hazırlarken, telesiyej ile zirveye çıkan çift, kayak yaparak eğleniyor. Pınar Altuğ kızı Su'ya da bu yıl kayak öğretiyor. Su için özel kayak hocası tutan Pınar Altuğ, kızı kayak dersi alırken bol bol fotoğrafını çekti.

Uludağ'da iki gün dinleneceğini söyleyen Pınar Altuğ, daha sonra İstanbul'a döneceğini belirtti.

SONER ÖZEN


Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Trendyolmilla, yapay zeka ile tasarlanan koleksiyonunu satışa sundu