Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ iddiasına sert çıktı! "Yok öyle bir düzen!"

'Aile' dizisinde oynayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un 13 bölümlük parayı 20 milyon TL'yi peşin alarak; oyunculuk sektöründe daha önce görülmemiş yüksek ücrete imza atmanın gururunu yaşadığı söylenmişti.

"Aile" dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ'un projeye başlarken 13 bölüm parası 20 milyon TL'lik ücretini peşin aldığı ileri sürüldü.


Yoğun iş temposu bulunan yeni dijital projesinin provasına giderken görüntülenen Serenay Sarıkaya, partneriyle ilgili iddia hakkında konuştu.

"SEKTÖRDE BÖYLE BİR DÜZEN YOK"

Ayaküstü sohbet ettiği muhabirlerin Tatlıtuğ'un 13 bölümlük ücretini peşin aldığı iddiasını hatırlatması üzerine konuşan güzel oyuncu, "Bunlar çok çirkin konuşmalar. Zaten sektörde böyle bir düzen yok" ifadelerini kullandı.



"Aile" dizisinde başrol oynayan Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ, uyumu ve oyunculuk performanslarıyla her hafta izleyicilerden tam not almaya devam ediyor.

Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Yeşim Erçetin'nin acı günü! Eşinin cansız bedenini buldu Gonca Vuslateri ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Dilan Polat tahliye mi olacak?