Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'den sürpriz nikah haberi

2014 yılında ekrana gelen "Kiraz Mevsimi" dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'ndan evlilik haberi geldi.

Snob Magazin'den Deniz Varol'un haberine göre Özge Gürel çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dijitalde yayınlanacak yeni dizisi ‘Hayaller ve Hayatlar’ın çekimleri esnasında basın mesnuplarının sorularına yanıt verdi.

Soğuk havaya rağmen güler yüzünden hiç bir şey kaybetmeyen Özge Gürel, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Serkan Çayoğlu ile yaz aylarında evlenecekleri yönünde çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu.

Gürel, “Evet doğrudur. Düğün yaz ayında olacak ama tarihi belli değil. Serkan’ın işleri yeni bitti. Benim işim yeni başladı. Bir türlü buluşup organizasyon yapmadık.” dedi.

Yeni dizisi ‘Hayaller ve Hayatlar’ın sorulması üzerine ise Özge Gürel; “Çalışmayı çok özlemiştim. İlk fragman yayınlandı, tepkiler çok güzel. 4 kadının çok tatlı bir hikayesi, kadro şahane.” yanıtını vererek büyük heyecanını dile getirdi.

Hayalindeki mesleği soran muhabirlere "Çok fazla hayallere tutunan biri değilim. Hayalleri kuruyorum, sonra unutuyorum ama kursaydım da herhalde şimdiki hayatımı kurardım. Oyunculuk hiç aklımda yoktu. Arkeoloji falan istiyordum." şeklinde cevap veren güzel oyuncu şaşırttı.

Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Trendyolmilla, yapay zeka ile tasarlanan koleksiyonunu satışa sundu Kapısı açık otobüsten düşerek hayatını kaybeden kadın toprağa verildi Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı