Sosyal medya Kerem Bürsin'in paylaşımını konuşuyor

Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin aşkları belgelenmişti.

Hande Erçel ile aşk yaşadığını uzun süre gizlemesinin ardından geçtiğimiz aylarda kabul eden ve oldukça mutlu olduklarını söyleyen Kerem Bürsin, sevgilisi ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Kerem Bürsin, kendisi gibi oyuncu olan Erçel'i havaya kaldırdığı anları 8 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

Kullanıcılar, yakışıklı oyuncunun paylaşımına, "Hande mutluluktan uçuyor" ve "Kerem sevgilisinin ayağını yerden kesmiş" şeklinde yorumlar yaptı.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat sorusuna şaşırtan yanıt Mert Demir ve Serenay Sarıkaya reklam aşkı mı yaşıyor? Hollywood dünyası 'dayak' haberiyle çalkalanıyor Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı Cem Garipoğlu'nun koğuştaki son görüntüleri ortaya çıktı Tanyeli: "İyi olmak için elimden geleni yapıyorum"