Tolga Güleç'i rolünden eden tweetler!

Tolga Güleç, Twitter’dan attığı küfürlü tweet’ler yüzünden Bursa’da oynayacağı ‘Müfettiş’ oyununun kadrosundan çıkarıldı.

Milliyet'te yer alan habere göre Beşiktaş ve Bursaspor takımları arasındaki gerginlik sanata sıçradı. fanatik Beşiktaşlı olan Tolga Güleç, iki yıl önce Twitter’da yazdıkları nedeniyle Nilüfer Tiyatro Festivali’nde oynayacağı ‘Müfettiş’ oyununun kadrosundan çıkarıldı. Haldun Dormen, Hakan Altıner ve Selda Özbek gibi isimlerle oyununu sergileyecek olan Güleç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in engeline takıldı.

Birçok taraftar Twitter’da başkan Bozbey’e, Güleç’in Bursaspor seyircisi hakkında attığı küfürlü tweet’leri hatırlatarak, “Tolga Güleç’i Bursa’ya getiriyorsunuz farkında mısınız?” diyerek eleştirdi.

Bozbey, gelen tepkiler üzerine Güleç’i oyuncu kadrosundan çıkardığını açıkladı.

‘Poyraz Karayel’in kadrosuna katılan oyuncu ise iddiaları, “Set saatleri uymadığı için şehir dışı programlarına gidemiyorum” diyerek yalanladı.
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı