TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Kocaelispor oyuncusu Akyel yanında İstanbulsporlu futbolcu Hakan Korkmaz ile birlikte kaza yaptı.

Galatasaray alt yapısında yetiştikten sonra sırasıyla Fenerbahçe, Real Mallorca, PAOK FC ve Trabzonspor'da forma giydikten sonra son olarak Kocaeli Spor'a transfer olan Fatih Akyel, trafik kazası geçirdi.

Kocaeli Spor oyuncusu Fatih Akyel, TEM Otoyolu, Gazi sapağı mevkiinde trafik kazası geçirdi. 34 FTH 46 plakalı BMW marka lüks aracıyla TEM Otoyolu Mahmutbey istikametinde seyreden Akyel, önünde ilerlemekte olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 34 V 6014 plakalı kamyonetin direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bariyerlere çarparak devrilmesi üzerine, duramayarak, kaza yapan araca arkadan çarptı. Olayda kamyonet sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, Fatih Akyel ve yanında bulunan İstanbul Sporlu futbolcu arkadaşı Hakan Korkmaz kazadan yara almadan kurtuldu.

Olay sonrası basın mensuplarını karşısında gören Akyel, görüntülenmek istemeyerek, objektiflerden kaçarken, Hakan Korkmaz, "Arabanın bir an önümüzde devrildiğini gördük. Bize de başka bir araç arkadan çarptı. Çok şükür bir şeyimiz yok. Neyse ki kamyonet sürücüsü de hafif yaralı" dedi. Bu arada Akyel, kazayı telefonla ulaştığı arkadaşları ve yakınlarına bildirdi.
Öte yandan meydana gelen kaza nedeniyle TEM Otoyolu Mahmutbey istikameti bir süre trafiğe kapandı. Kazaya karışan araçların çekicilere yüklenerek, yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!