Tunceli'de çatışma sabaha kadar sürdü

Tunceli'nin Pülümür İlçesi'nde gece başlayıp sabaha kadar süren çatışmalarda 1'i terör örgütünde yönetici düzeyinde olduğu ileri sürülen 3 PKK'lı terörist ölü ele geçirildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'nca, Pülümür İlçesi Kızılmescit- Karagöl Dere Mevkii bölgesinde yapılan operasyonda çıkan çatışmada 2'si kadın, 1'i erkek olmak üzere toplam 3 teröristin silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.

Ele geçirilen silahların birinin M-16, ikisinin Kalaşnikof ve mühimmatı olduğu açıklandı. Tunceli Valiliği tarafından "İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir" denildi.
Kenan Doğulu'dan Beren Saat sorusuna şaşırtan yanıt Mert Demir ve Serenay Sarıkaya reklam aşkı mı yaşıyor? Hollywood dünyası 'dayak' haberiyle çalkalanıyor Tanyeli: "İyi olmak için elimden geleni yapıyorum" Bankaya ceset götürüp kredi çekmeye çalışan kadın konuştu Cem Garipoğlu'nun koğuştaki son görüntüleri ortaya çıktı