Uğur Akyürek'in "Aşk İzi" sevildi

Başarılı müzisyen ve oyuncu Uğur Akyürek uzun zamandır üzerinde çalıştığı ilk albümü 'Aşk İzi'ni yayınlandı.

Yıllardır klasik batı müziğinin yanı sıra film-dizi müzikleri, reklam jingle’ları,vokalistlik, seslendirme, müzikal ve oyunculuk alanlarında kendini ifade eden genç müzisyen, söz ve bestesi Onur Koç'a ait olan 'Aşk İzi' şarkısı ile dinleyicilere aşkın en saf halini anlatıyor.

Feridün Düzağaç, Vedat Sakman, Leman Sam ve daha bir çok değerli isim ile yıllardır çalışmalarını sürdüren ve sahnede kemanı ile harikalar yaratan yetenekli sanatçı, şimdi de sesi ve yorumu ile müzik sektörüne kaliteli bir albüm sunuyor.

Prodüktörlüğünü Uğur Akyürek'in üstlendiği 'Aşk İzi' albümünde toplam 6 şarkı yer alıyor.

Besteleri ve sözleri ile Feridun Düzağaç, Onur Koç, Fırat Tanış, Emre Danacı, Hakan Erken, Ersin Bişgen gibi  değerli sanatçılarla birlikte çalışan Uğur Akyürek'in ilk albümü 'Aşk İzi' Razaki Müzik etiketi ile yayımlandı.

UĞUR AKYÜREK'İN İLK VİDEO KLİBİNE YAKIN ARKADAŞI OYUNCU 'TÜRKÜ TURAN' EŞLİK ETTİ

İlk video klibini, aynı zamanda albümün çıkış şarkısı olan 'Aşk İzi'ne çekti.

İç ve dış mekanda çekilen 'Aşk İzi'nin klibinde, Uğur Akyürek'e başarılı oyuncu Türkü Turan eşlik etti.

Birbirini seven iki insanın duygularını en saf haliyle gösteren klip siyah beyaz ve renkli olarak çekildi.

Yönetmenliğini ve kurgusunu Uğur Akyürek’in yaptığı klibin görüntü yönetmenliğini ise Burcu Özkan üstlendi.

UĞUR AKYÜREK AŞK İZİ İLE HAYAT ŞARKISI'NDA!

Yetenekli sanatçı Uğur Akyürek, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Hayat Şarkısı'nın Salı akşamı yayınlanan 8. bölümünde seslendirdiği Aşk İzişarkısı ile büyük ilgi gördü.

'Hayat Şarkısı' dizisinin tüm müziklerini Mithat Can Özer ve Ufuk Türk ile birlikte hazırlayan Uğur Akyürek, Aşk İzi şarkısı ile dizide Hülya ve Kerim'in duygularına tercüman oldu.

Küçüklükleri ile aynı masada yüzleştikleri duygusal sahnede çalmaya başlayan Aşk İzi, dizinin akabinde sosyal medyada büyük ilgi görerek müzikseverler tarafından çok beğenildi.

Ünlü isimlerden Aşk İzi'ne tam not!

Müzikseverlerin yanı sıra; Gökhan Türkmen, Feridun Düzağaç, Simge, Gupse Özay, Burcu Güneş, Suzan Kardeş, Ebru Özkan, Ertan Saban, Aydilge, Cavit Çetin, Türkü Turan, İrfan Özata, Mustafa Kotan, İlkay Akkayya, Tuna Kiremitçi, Sedef Erken, Çiğdem Erken, Bora Yeter gibi ünlü isimlerden de sosyal medyada tam not alan sanatçı, ilk albümü 'Aşk İzi' ve şarkısının klibi ile beğeni toplamaya devam ediyor. 


Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!