Ve Burak Yılmaz Trabzonspor'da!

Trabzonspor eski gol kralı oyuncusu Burak Yılmaz'ı yeniden kadrosuna kattı. Bordo-mavili takım 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeliyle milli oyuncuyu transfer etti.

Sözcü'de yer alan habere göre Trabzonspor, Burak Yılmaz transferini KAP’a bildirdi. Bordo-mavili takım, milli futbolcu için 3 milyon 500 bin Euro bonservis ücret ödedi. Burak da 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, sezon başına 3 milyon 550 bin Euro garanti ücret alacak.

Bordo-mavili takımın KAP’a yaptığı açıklama şöyle;

“Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz’ın kulübümüze kesin transferi konusunda, Beijing Sinobo Guoan F.C. ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Beijing Sinobo Guoan F.C.’ye sözleşme fesih bedeli olarak 3.500.000.-EUR ödenecektir.

Profesyonel futbolcumuz Burak Yılmaz ile 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar (3 yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncumuza; her bir sezon için 3.550.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla”
Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Furkan Andıç: "Sevmeyi seven biriyim" Hadise paraya para demiyor! Reklam geliri dudak uçuklattı Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Dilan Polat tahliye mi olacak? Fatih Sultan Mehmed’e hayat veren Serkan Çayoğlu'nun Fransa çıkarması