Bülent Ersoy: "Beni hep açlar buldu!"

Bülent Ersoy, sevenlerine müjdeyi verdi. Tarkan’dan bir şarkı aldığını söyleyen Diva, albümünün tek parçalık olduğunu söyledi. Parmağındaki yüzük için “Yüzüğümü kendim aldım. Bana tek taş alacak çıkmadı hepsi açtı” diyerek şaşırttı.

Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre usta sanatçı Bület Ersoy, alışveriş için geldiği Nişantaşı’nda görüntülendi. Tarkan’dan yeni bir şarkı aldığından bahseden Diva, “Tarkan Harbiye Açıkhava’da sahne alıyor çok yorgun olduğum için konsere gidemiyorum ama size Tarkan’la ilgili büyük bir sürprizim var. Tarkan’dan yeni bir şarkı aldım, tek şarkılık bir albüm yapacağım. Albümde sadece Tarkan olacak o çok yetenekli ve başarılı ama onunla düet yapmayacağım” diyerek müjdeli haberi verdi.

Beni hep açlar buldu

Mücevher ve takılara olan merakıyla da bilinen Diva, parmağındaki yüzüğü soran muhabirlere ilginç bir açıklama yaptı. “Yüzüğümü kendim aldım bana hiç tek taş alacak olmadı. Bana hiç denk gelmedi öylesi. Beni hep açlar buldu” diyen Diva, kahkaha atarak aracına yöneldi.



Diva’nin etrafını saran hayranları ise uzun süre fotoğraf çektirdi.
Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı