Kenan Doğru hakim karşısında çıktı!

Kenan Doğru, Serbes'in suçu üstlenmesi için kendisine talepte bulunmadığını öne sürerek, "Yere çöküp kendimi yargıladım. Polisler gelip kazayı kimin yaptığını sorunca kazayı benim yaptığımı, aracı benim kullandığımı söyledim. Ben kendi kendime suçu üstlendim" dedi.

Habertürk'ten Veli Sarıboğa ve Arzu Kaya'nın haberine göre yazar Emrah Serbes'in yaptığı kazada ilk önce "Kazayı ben yaptım" diyerek suçu üstlenen Kenan Doğru, Serbes'le beraber yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

Talimatla ifade veren Doğru, Serbes'in suçu üstlenmesi için kendisine talepte bulunmadığını öne sürerek, "Yere çöküp kendimi yargıladım. Polisler gelip kazayı kimin yaptığını sorunca kazayı benim yaptığımı, aracı benim kullandığımı söyledim. Ben kendi kendime suçu üstlendim” dedi.
Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in oğulları cinsiyet değiştirdi Sıla Türkoğlu - Doğukan Güngör küslüğünün nedeni Alp Navruz çıktı! Gonca Vuslateri kızı Asya Mone'nin ilk karelerini paylaştı Sevilen aktörün ölümü üzüntü yarattı Sertab Erener ve Sezen Aksu boyacılık yapmaya başladı Şeyma Subaşı sütyenini çıkarıp poz verdi