Kenan İmirzalıoğlu depremde hayatını kaybeden tanıdık isim sorulunca duygulandı

Yakışıklı aktör Kenan İmirzalıoğlu, Çubuklu'daki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Kenan İmirzalıoğlu, "Olaylarla alakalı konuşmak istemiyorum, çok üzgünüm. Nasıl olabiliriz ki?" diye konuştu.






Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre geçtiğimiz aylarda sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı programa katılan yarışmacı Simay Atlı'nın depremde hayatını kaybetmesi hatırlatılınca duygulandı ve uzun bir süre konuşamadı.




İmirzalıoğlu, kendisi adına açılan sosyal medya hesaplarıyla ilgili de, "Benim hiç sosyal medya hesabım olmadı. Sizler de iyi bilirsiniz. Olan hesapların hepsi sahte. Benim kendime ait bir sosyal medya hesabım yok" dedi.



Kendisini bekleyen araca binen Kenan İmirzalıoğlu, "Allah bu felaketi de inşallah bir daha başımıza getirmesin. Umarım gereken bütün önlemleri alırız. Sonra konuşalım, üzgünüm" ifadelerini kullandı.





Annesiyle birlikte enkaz altığında kaldığı binada hayatını kaybeden Simay Atlı, 21 yaşındaydı.






Psikoloji okuyan ve yarışmaya ablasıyla birlikte katılan Atlı, Kahramanmaraş'ta çöken Penta Park'ta oturuyordu.

Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in oğulları cinsiyet değiştirdi Sıla Türkoğlu - Doğukan Güngör küslüğünün nedeni Alp Navruz çıktı! Şeyma Subaşı sütyenini çıkarıp poz verdi Bülent Şakrak mutluluğu Esra Akpınar'da buldu Sertab Erener ve Sezen Aksu boyacılık yapmaya başladı Kocaoğlu kardeşler aynı dizide buluştu