Kocaeli'ndeki bir fabrikada büyük yangın!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otomotiv parça üretimi yapılan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Habertürk'te yer alan habere göre Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir otomobil fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerince müdahale edildi ve kısa sürede söndürüldü.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde Hyundai'ye otomotiv parça üretimi yapılan Koreli Howon fabrikasında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler kısa süre içerisinde fabrikanın tamamına yayıldı.

Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangında otomotiv yedek parçaları ile paletler yandı. Pazar günü olması nedeniyle fabrikada çalışmanın olmadığı yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Fabrikanın bulunduğu yol olarak trafiğe kapatılırken, bölgede önlem amaçlı çok sayıda ambulans bekletildi.

Olay yerine İzmit, Kartepe, Başiskele, Gebze ve diğer ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi.

Soğutma çalışmaları yapılan fabrika da maddi hasar meydana geldi...
Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı