Nadal'ı geçti, şampiyon oldu!..

ATP Dünya Turu Finalleri'nde Novak Djokovic, Rafael Nadal'ı 2-0'la geçerek şampiyon oldu.

ATP Dünya Turu final maçında dünya 1 numarası Rafael Nadal ile ikinci basamakta Novak Djokovic, Londra'daki O2 Arena'da karşı karşıya geldi.

Maça kendi iki oyununu alıp Nadal'ın servisini kırarak başlayan Djokovic, 3-0 öne geçti. Ardından silkinip kendine gelen dünya 1 numarası, durumu 3-3'e getirip sete tekrar ortak oldu. Ancak Sırp raket Djokovic, moralini bozmadı ve olağanüstü bir geri dönüşle 5-3'lük avantajla seti hanesine yazdırma adına servis attı. Bu oyunu da 40-30 ile alan Nole, 6-3 ile ilk seti almasını bildi.

İkinci sete Nadal servisine tutunarak başlasa da Djokovic üst üste aldığı iki oyunla 2-1'lik avantajı eline geçirdi. Tarafların servislerinde karşılıklı olarak başarılı olarak devam ettiği sette durumu Djokovic lehine 4-2'ye geldi. Yedinci oyunu Nadal alıp durumu 4-3'e yaptı ancak son bölümde daha güçlü bir şekilde kortta kalan dünya 2 numarası Novak Djokovic, seti 6-4 ile alıp şampiyonluğa ulaştı.

2013'ün kapanışını yapan Sırp raket bu sonuçla üçüncü ATP Sezon Sonu Turnuvası zaferini elde etti.

EUROSPORT

Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in oğulları cinsiyet değiştirdi Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi Sıla Türkoğlu - Doğukan Güngör küslüğünün nedeni Alp Navruz çıktı! Gonca Vuslateri kızı Asya Mone'nin ilk karelerini paylaştı Sevilen aktörün ölümü üzüntü yarattı Aslı Enver'in günlük stiline beğeni yağdı