Nükhet Duru: "MS yüzünden 8 ay yattım"

Usta ses Nükhet Duru, Kanal D’de yayınlanan “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi" programına konuk oldu.

Hürriyet'te yer alan habere göre Nükhet Duru, Kanal D’nin sevilen sohbet programı “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi”nde genç yaşta yakalandığı MS hastalığıyla nasıl başa çıktığını, o zor günlerin üstesinden nasıl geldiğini anlattı.

“Bir sabah yürüyemediğimi fark ettim ve 7-8 ay yataktan kalkamadım. MS hastaları, içlerinde üzüntü ve sıkıntı biriktirmezlerse bununla başa çıkabilirler. Benim dans etmemdeki azgınlık da aslında o hastalığı yenmiş olmamdan kaynaklanıyor. Her seferinde şükür duası olarak dans ediyorum” diyen Duru, çekimlerde ayrıca ilginç bir güzellik sırrından söz etti: “Cildimi sıkılaştırmak için oğlum Cem’in tıraş köpüklerini kullandım. Yüzüm için hayatım boyunca başka hiçbir özel krem de kullanmadım, kullanmam.”
Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in oğulları cinsiyet değiştirdi Sıla Türkoğlu - Doğukan Güngör küslüğünün nedeni Alp Navruz çıktı! Gonca Vuslateri kızı Asya Mone'nin ilk karelerini paylaştı Şeyma Subaşı sütyenini çıkarıp poz verdi Tarkan: "Ben de bir işçi sınıfı çocuğuyum" Sertab Erener ve Sezen Aksu boyacılık yapmaya başladı