Özel tiyatrolar destek bekliyor

Tiyatro Kooperatifi, corona salgınıyla bütün gelirleri kesilen ve zor günler geçiren özel tiyatrolar için, “Şimdi ayrı olsak da #BizdeYerinAyrı” sloganıyla bir seyirci destek programı başlattı.

Sözcü Gazetesi'nden Nazan Doğaner Halıcı'nın haberine göre mesleki alanda özel tiyatro­ları temsilen, tiyatro sektörün­deki tüm üretim ve uygulama süreçle­rinin iyileştirilmesi amaçları arasında olan Tiyatro Kooperatifi, #BizdeYeri­nAyrı başlıklı seyirci destek programı­nı hayata geçirerek bu zor dönemde tiyatro sektörüne destek olmayı amaçlıyor.

“Şimdi ayrı olsak da #Biz­deYerinAyrı” sloganıyla tiyatroların seyircilerine olan özlemini dile getiren destek programına katılım sağlayan tiyatroseverler, yeni sezonda ti­yatrolarda yerle­rini önden alarak bugünden tiyat­roların, tiyatro oyuncularının ve tiyatro emekçi­lerinin yanında olabiliyor.

PAKET SEÇENEĞİ ÇOK

Destek prog­ramına katılan tiyatroseverler, birçok sahne­nin yeni sezon oyunlarından hem yerlerini ayırtmış oluyor hem de bugün sektörün yanın­da oluyor.

Farklı ücretlerde birçok paket sunarak herkesin tiyatroya destek olabilmesine imkan sağlayan #BizdeYerinAyrı programına ait pa­ketler, hem bireyler hem de kurumlar tarafından satın alınabiliyor.

Paketleri satın alanlar, 30 Haziran 2021 tarihine kadar, programa dahil olan tiyatrola­rın sahnelediği oyunlara bugünden rezervasyon yaptırabiliyor.

İŞTE O TİYATROLAR

Programa dahil olan kooperatif ortağı tiyatrolar sırasıyla şöyle: Altkat Sanat Atölyesi, Altsahne, Ankara Birlik Tiyat­rosu, Asmalı Sahne, Baba Sahne, Bal­konda Sanat, DasDas, Ga­lataPerform, ikincikat, Kadı­köy Theatron, Levent Üzüm­cü Tiyatrosu, NoAct Sahne, ÖyküSahne, TiyatroAçıkça, Tiyatro Yeni­den, Tatavla Tiyatro, Tatav­la Sahne, Ti­yatro BeReZe, Tiyatro D22, Tiyatro Dalga, Tiyatro Öte­ki Hayatlar, Yolcu Tiyatro, Gaca Tiyatro, K! Kültüral Per­forming Arts ve Pangea-U­NIQ İstanbul.

Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in oğulları cinsiyet değiştirdi Sıla Türkoğlu - Doğukan Güngör küslüğünün nedeni Alp Navruz çıktı! Gonca Vuslateri kızı Asya Mone'nin ilk karelerini paylaştı Sevilen aktörün ölümü üzüntü yarattı Aslı Enver'in günlük stiline beğeni yağdı Sertab Erener ve Sezen Aksu boyacılık yapmaya başladı