Sema Şimşek psikolojik destek alıyor

Eski manken Sema Şimşek, Dabbe filminin altıncı serisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. İlk kez korku filminde rol alan manken, psikolojik destek alıyor.

Akşam'da yer alan habere göre ‘Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı İnci karakteriyle adından sıkça bahsettiren Sema Şimşek, bambaşka bir projeyle hayranlarını şaşırtacak.

Eski manken, Hasan Karacadağ’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Dabbe serilerinin altıncısı için beyazperdede yer almanın telaşı içerisinde…

İlk kez bir korku filminde yer almanın heyecanını yaşayan Sema Şimşek, yapımda cin çarpan birinin kız kardeşini canlandıracak. Rolünün hakkından gelmek için hummalı bir çalışma içerisine giren Sema Şimşek, karakteri için de psikolojik destek alıyor.
Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı