Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen'in ilk fotoğrafları!

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak’tan boşandıktan kısa süre sonra adının aşk dedikodularına karıştığı işletmeci Umut Evirgen, dün Nişantaşı’ndaki bir kafede görüntülendi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak’tan boşandıktan kısa süre sonra adının aşk dedikodularına karıştığı işletmeci Umut Evirgen, dün Nişantaşı’ndaki bir kafede görüntülendi.

Emirgan’dan sonra Nişantaşı

Umut Evirgen ile Tuba Büyüküstün, iki ay önce Emirgan’da baş başa kahvaltı yaparken görüntülenmiş, ancak Evirgen’in yardımcıları o karelere el koymuştu. Haftalar sonra ikili bu kez Nişantaşı’nda görüntülendi.

BAŞ BAŞA KAHVALTI YAPTILAR

Bir kafede kahvaltı yapan çift, mekan çıkışı objektife yakalanınca panik yaşadı. Evirgen’in o anlarda “Ooo şimdi yandık” dediği duyulurken, Büyüküstün ise hızla muhabire sırtını döndü. İkili, ciplerine binip oradan uzaklaştı.






Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in oğulları cinsiyet değiştirdi Sıla Türkoğlu - Doğukan Güngör küslüğünün nedeni Alp Navruz çıktı! Gonca Vuslateri kızı Asya Mone'nin ilk karelerini paylaştı Sevilen aktörün ölümü üzüntü yarattı Aslı Enver'in günlük stiline beğeni yağdı Sertab Erener ve Sezen Aksu boyacılık yapmaya başladı