Yasemin Özilhan Amerikalı fenomenin izinde!

Yasemin Özilhan’ın yemek paylaşımları kopya çıktı. Sosyetik güzel, dünyaca ünlü yazar Athena Calderone’nin yemek videosu ile fotoğrafının neredeyse birebir aynısını paylaştı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasemin Özilhan yaptığı son paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz hafta takipçilerine 45 bin TL'lik bir kremi övdüğü iddia edilen ancak bunu yalanlayan sosyetik güzel, şimdi ise 'kopyacılık'la gündemde.


Bir süredir Instagram hesabından yemek videoları paylaşan Yasemin Özilhan'ın Athena Calderone isimli yazarın paylaşımlarını birebir taklit ettiği yorumları, sosyal medyanın gündemindeydi.




DETAYLAR BİREBİR


Özilhan ile ABD'li fenomenin videoları karşılaştırıldığında arka plan detaylarından çizgili kazağa kadar birçok unsurun aynı olduğu gözlendi.





Bu arada Yasemin Özilhan'ın sadece son videosu değil 14 Şubat'ta yaptığı paylaşım da Athena Calderone'nin 23 Aralık 2021'de yaptığı paylaşımla tıpatıp aynıydı.



Feyza Civelek'ten "Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör" itirafı Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Hande Erçel hayatın tadını çıkarıyor Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı