Zerrin Özer yine hastanelik oldu!

Nikah masasına oturduğu kişinin 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlandığını öğrendikten sonra boşanma kararı alan Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı. Instagram hesabından hastanede odasından bir fotoğraf paylaşan Özer, sevenlerinden dua istedi.

Yaşadığı zor günleri atlatamayan Özer, dün hastanelik oldu. "Çok acım var" diyen Zerrin Özer, Instagram hesabından hastane odasından bir fotoğraf paylaşarak "Canım, canım dostlarım benim! Bu asla duygu sömürüsü değil.1 haftadır yaşadığım çok hemde çok acılarım, ağrılarım mide pankreas bir birine girdi. Bu ağrılara dayanmak çok zor. Pazartesi devam edeceğiz.inşallah, bir şey çıkmayacak. Acıma dua ederseniz sevinirim geçsin diye canım dostlarım. Sizler benim her şeyimsiniz. Var olun daima..." dedi.

Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil'in oğulları cinsiyet değiştirdi Sıla Türkoğlu - Doğukan Güngör küslüğünün nedeni Alp Navruz çıktı! Gonca Vuslateri kızı Asya Mone'nin ilk karelerini paylaştı Şeyma Subaşı sütyenini çıkarıp poz verdi Sertab Erener ve Sezen Aksu boyacılık yapmaya başladı Tarkan: "Ben de bir işçi sınıfı çocuğuyum"