Sen önce borcunu öde!

"Sen önce doğuştan akli melekeleri yerinde olmayan, mahkemece kendisine vasi tayin edilmiş öz kardeşin Atilla Aslan’ın babası F.Aslan’dan kalan ve ödemediğin 9 milyon ₺ borcunu öde."

Sacit Aslan sacitaslan@gmail.com

Sen kim kazanır kim kaybeder boşver, senin işin değil bu işler.

Sen önce doğuştan akli melekeleri yerinde olmayan, mahkemece kendisine vasi tayin edilmiş öz kardeşin Atilla Aslan’ın babası F.Aslan’dan kalan ve ödemediğin 9 milyon ₺ borcunu öde.

İyi Parti kurucu üyeliğini kullanarak polis zoru ile icra memurlarının görev yapmasını engellediğini genel başkanın Meral Akşener Hanımefendi biliyor mu? Bu zorbalığını bildiği halde susmayı tercih ediyorsa gün gelecek sende nasıl yanıldığını anlayacaktır.

Kendine yetmeye muktedir olmayan öz kardeşinin meşru miras hakkını ele geçirmek için yapmış ve yaptırmış olduğun tüm kanunsuzluklar er ya da geç son bulacaktır hiç şüphen olmasın.

Engelli kardeşine karşı böylesi doyumsuz ve vicdansız birinin siyasi bir partide millet adına dürüst ve vicdanlı çalışacağına zerre kadar inancı olanlara sadece acırım.

Caddebostan Migros’un olduğu yere kat karşılığı inşaat yapmak için engelli bir adamın vasiliğini emrinde hareket eden birilerine verdirmek için her türlü yolu mübah görüyorsun ama gücün yetmeyecek.

Ben yaşadığım sürece ensendeyim, herkesin hakkını söke söke senden geri alacağım.

Seninle hesabımız ahirette mehtaplı bir gecede şeytan dansı yapacağımız güne kadar devam edecek.

Bu duruma, senin o önünde esas duruşta beklediğin baban da mani olamayacak, anladın mı süt oğlan?

Bu yazdıklarımı dürüst ve ilkeli basın mensupları araştırıp incelesinler ve kimlerin bu ülkede siyasete soyunduğunu görsünler!!!

Sacit ASLAN

Tüm yazılarını göster