"Vatanım Sensin" cephesinden Atatürk açıklaması

"Vatanım Sensin" dizisinin 10 Kasım'da yayınlanan bölümündeki Atatürk sahnesi büyük beğeni kazanmış ve sosyal medyada bu konuda çok sayıda yorum yapılmıştı.

"Vatanım Sensin" cephesinden Atatürk açıklaması
Sözcü'de yer alan habere göre geride bıraktığımız gün magazin sayfalarına düşen bir haber dizinin yapımcılarının, başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yer aldığı dizinin 3. bölümünde 10 Kasım’a özel çekilen ‘Atatürk’ sahnesinin büyük başarı elde etmesinin ardından ‘Atatürk’ karakterini diziye dahil etme kararı aldıklarını söylüyordu.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA

Bu gelişmenin ardından herkes, Vatanım Sensin dizisinde Atatürk’ü hangi oyuncunun canlandıracağını tartışmaya başlarken bu konuya açıklık getirildi. Dizinin yapımcısıyla konuştuklarını söyleyen bir tv programında bugün, dizide Atatürk’ün olacağını, kendisinden bahsedileceğini ve senaryoya dahil edileceğini ancak bir oyuncu tarafından canlandırma yapılmayacağını açıklandı.

Tv programında, yapımcının “Atatürk canlandırılmayacak, biz öyle bir oyuncu arayışında değiliz” sözleri seyircilere iletildi.