Acun Ilıcalı yeni bir aşka yelken açtı!..

Acun Ilıcalı'nın aşk trafiği fena karıştı!... Yeni aşkı Kardelen!...

Acun Ilıcalı yeni bir aşka yelken açtı!..

Zeynep Ilıcalı’yla evliliği devam ederken 4 ay önce sevgilisi Şeyma Subaşı’ndan bir kızı dünyaya gelen Acun Ilıcalı’nın şimdi de geçen yaz Çeşme’de bir barda tanıştığı Kardelen Ergin’le aşk yaşadığı sanat camiasında herkesin dilinde..

AŞK TRAFİĞİ FENA KARIŞTI

Medyanın önde gelen patronlarından birini yanına alarak tv8 kanalının yeni sahibi olan Acun Ilıcalı’nın aşk trafiği iyice karıştı!

11 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’yla evliliği devam ederken Şeyma Subaşı’yla aşk yaşamaya başlayan Ilıcalı’nın şimdi de gönlünü başka bir güzele kaptırdığı konuşuluyor.

Sevgilisi Subaşı’ndan 4 ay önce bir kızı dünyaya gelen Acun Ilıcalı’nın, Kardelen Ergin’le birlikte olduğu iddia ediliyor.

İSTANBUL DIŞINDA BULUŞUYOR

Acun Ilıcalı’nın, son günlerde gittiği her yere yanında götürdüğü Kardelen Ergin’le geçen yaz Çeşme’de bir barda tanıştığı öğrenildi.

Şu sıralar İzmir Altınyunus’ta Yetenek Sizsiniz’in final bölümlerinin çekimlerine katılan Ilıcalı, boş zamanlarını da Ergin’le birlikte geçiriyor.

Acun Ilıcalı’nın yeni ilişkisinin duyulmaması için Kardelen Ergin’le daha çok İstanbul dışında bir araya geldiği konuşuluyor.

Yetenek Sizsiniz jürisi Eser Yenenler’le fotoğraflarını Instagram’a koyan Kardelen Ergin, önceki gün İzmir’deki final bölümü çekimlerini de paylaştı.

KARDELEN ERGİN'DEN JET HIZIYLA YALANLAMA !... (HABER LİNKİ)

Zeynep Ilıcalı, Acun Ilıcalı‘nın Şeyma Subaşı’yla ilişkisi ortaya çıkınca 2010 yılında, “İhanete uğradım” diyerek boşanma davası açmış, yaklaşık 50 milyon TL olan servetin yarısını ve aylık 30 bin lira da nafaka istemişti.

Şeyma Subaşı ise, Acun Ilıcalı'dan olan bebeğinin doğum haberinden sonra, Ilıcalı'nın kendisine satın aldığı bebek hediyesiyle magazin gündemine gelmişti. Acun Ilıcalı, kızının annesi Şeyma Subaşı'na Nişantaşı'nda bir dükkan satın almıştı.

HABERTÜRK İNTERNET SİTESİ

İşte güzel Kardelen'in Habertürk'te yayınlanan fotoğrafları..

Acun Ilıcalı yeni bir aşka yelken açtı!..

Acun Ilıcalı yeni bir aşka yelken açtı!.. - Resim : 2

Acun Ilıcalı yeni bir aşka yelken açtı!.. - Resim : 3

Acun Ilıcalı yeni bir aşka yelken açtı!.. - Resim : 4

Acun Ilıcalı yeni bir aşka yelken açtı!.. - Resim : 5