AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli evleniyor!

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Meclis'te bütçe görüşmelerinde tanıştığı Uğur Yalçın'la evleniyor. Benli, partili arkadaşları ve MHP grubunun yanı sıra CHP milletvekillerini de nikâhına davet etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli evleniyor!
Hürriyet'ten Bülent Sarıoğlu'nun haberine göre davetiyenin altına özel bir not düşen çift, davetlilere “Çiçek göndermek isteyenlerin Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için Mehmetçik Vakfı’na bağış yapması rica olunur” mesajı iletti ve vakfın IBAN numarasına yer verdi. Aslen Kastamonulu ve avukat olan Fatma Benli, Meclis’te halen az sayıdaki bekâr milletvekillerindendi. Benli aynı zamanda İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili ve NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu üyeliğini yürütüyor. İçişleri Bakanlığı döneminde Murat Başesgioğlu’nun özel kalem müdürlüğünü de yapan Yalçın, Meclis kulislerinde tanınan bir bürokrat.

Benli’nin Meclis’te tanıştığı Uğur Yalçın ile evlilik kararını duyan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da çifte memnuniyetini ilettiği ve “Fazla uzatmayın, hayırlı işlerde acele edin” tavsiyesinde bulunduğu basına yansımıştı. Geçen ay nişanlanan çift haftaya nikâh masasına oturacak.

HABERİN TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!..