AK Parti Sözcüsü'nden 'Kabinede revizyon' iddiasına yanıt

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, bir bakanın istifasını verdiği ve kabinede revizyon yapılacağı iddialarına yanıt verdi.

AK Parti Sözcüsü'nden 'Kabinede revizyon' iddiasına yanıt
Habertürk'te yer alan habere göre Ünal, istifanın söz konusu olmadığını belirterek, "Kabine revizyonu tamamen Sayın Başbakan'ın ve Sayın Cumhurbaşkanı'nın vereceği karardır" dedi.

KADIOĞLU'NUN İSTİFASI

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun istifası ile ilgili soruya da yanıt veren Ünal, "Daha önce değişim konusunda kamuoyunu bilgilendirdik. Bunların istişarelerle yürütülen istifalar olduğunu ifade etmiştik ama Necmi Kadıoğlu'nun istifası bunun dışında tamamen sağlık sorunları nedeniyle yapılmış bir istifadır. Açıklamada da net bir şekilde zaten bu ifade edildi. Daha önceki istifalarla benzer bir istifa değil" dedi.

"SEN BİTTİN" TARTIŞMASI

CHP'nin Süleyman Soylu'nun Kılıçdaroğlu'na yönelik 'sen bittin' sözleriyle ilgili gensoru önergesine ilişkin, "CHP hukuki bir süreci sulandırmak istiyor. İçişleri Bakanımız haklı bir tepkiyi ortaya koyuyor. Asla kabul edemeyeceğimiz hakaretler, iftiralar oldu. Bunu ispat edebilecek bir delil de ortaya koyamadılar. İddiasını ortaya koyamayan kişi siyasi olarak bitmiştir. Gürsel Tekin 8 Haziran günü bunların medyalarına el koyacağız diyor. Önce dönüp kendi üsluplarını değerlendirsinler" diye konuştu.