Alaçatı sokaklarından lağım suları aktı!

Hacı Memiş Mahallesi’nin ortasından akan lağım suları arasında yemek yemek zorunda kalan yüzlerce kişi, koku nedeniyle mekanları erkenden terk etti...

Alaçatı sokakları lağım kokuyor!
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre benzersiz doğal güzellikleri, rüzgarı, gurme restoranları ve antika dükkanları ile tatilcilerin vazgeçilmez adresi olan Alaçatı, adına yakışmayacak bir olaya ev sahipliği yaptı. Lağım suları saatlerce sokağın ortasında aktı. Son üç yıl içinde Alaçatı'nın parlayan yıldızı olan Hacı Memiş Mahallesi'nin ortasından saatler boyunca akan lağım suları, esnafı ve tatilcileri çileden çıkardı.

Patlayan kanalizasyon borusunun tamiri için işletme sahiplerinin ve vatandaşlarının telefon ihbarlarına rağmen İZSU harekete geçmedi.

İşletme sahipleri, "Türk turizminin kalbi şu anda bu sokaklarda atıyor. Ünlü isimler bu sokakta, sosyetenin tanınmış isimleri bu sokakta, lezzetli yemek yemek isteyen herkes bu sokakta, ama ortasında lağım akıyor. Bu ne rezalettir" sözleri ile tepkilerini dile getirdiler.

Ortada akan lağım suları arasında yemek yemek zorunda kalan yüzlerce kişi koku nedeniyle mekanları erken saatlerde terk etti.