Psikolojik sorunları olan anne 2 çocuğunu öldürdü!

Ankara Keçiören’de 27 yaşındaki Lütfiye Alver, çocukları 8 yaşındaki Kübra’yı bıçaklayarak, 5 yaşındaki Beren’i boğarak öldürdü. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Alver, polisi arayarak “Çocuklarımı öldürdüm, teslim olmak istiyorum” dedi.

Anne 2 çocuğunu öldürdü!
Habertürk'ün haberine göre Ankara'nın Keçiören İlçesi’nde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kadın, 5 yaşındaki çocuğunu boğarak, 8 yaşındaki diğer çocuğunu ise bıçaklayarak öldürdü. Olay, önceki gece meydana geldi.

4 katlı apartmanın 1’inci katında oturan ev hanımı Lütfiye Alver, eşinin görevde olduğu sırada cinnet getirdi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Alver, çocukları 8 yaşındaki Kübra’yı bıçaklayarak, 5 yaşındaki Beren’i boğarak katletti. Genç kadın, daha sonra polisi arayarak “Çocuklarımı öldürdüm, teslim olmak istiyorum” dedi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, korkunç manzara ile karşılaştı. Çocuklarının cesetlerinin başında bekleyen Alver, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

DEDE: CİNAYET NEDENİ CEHALETTİR

Bir AVM’de güvenlik görevlisi olarak çalışan baba Zekeriya Alver, olayı duyunca büyük bir şok yaşadı.

Baba Alver, çocuklarının cesetlerine sarılarak gözyaşı döktü. Alver’i, yakınları güçlükle sakinleştirildi.

Kübra ve Beren’in dedesi Adil Alver, cinayetin cehalet nedeniyle işlendiğini söyledi. Gözyaşlarına hâkim olamayan dede Alver, “Gelinim ne oldum delisi oldu. Nankörlük yapıyor. Oğlum ona kuş sütünü bulur getirir. Cinayetin nedeni cehalettir. Cahil insandan her şeyi bekle. Okumuş insandan bir şey bekleme. Herhangi bir sorunu yok. Şizofreni gibi durumu yok, sadece cehalet. İki pırlanta gibi torunum vardı” diye konuştu.

İki kardeşin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Otopsi sonrası Kübra ve Beren’in cenazeleri ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.