Arzu Sabancı'nın 'Bebek' sorunu!

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Arzu Sabancı'nın yaşadığı sorunlar bitmek bilmiyor…

Arzu Sabancı'nın 'Bebek' sorunu!
Takvim'de yer alan habere göre yıllar önce Bebek’te yaptırdıkları kaçak iskele yıktırılan Arzu Sabancı’nın sosyetik semtle ilgili derdi bitmiyor... 3 yıl önce teknelerini Bebek sahiline bağlayıp oluşturdukları kaçak iskeleyle semt sakinlerini isyan ettiren Sabancı Ailesi, şikayetler üzerine bu hatadan geri dönmüştü.

KİRLİLİK HERKESİN DERDİ

Eşi Ömer Sabacı'ya ait tekneyle önceki sabah yine Bebek'e giden Arzu Hanım, şok bir görüntüyle karşılaştı. Arzu Sabancı, sıra sıra lüks teknelerin dizili olduğu denizde çöp yığınlarını görünce şoke oldu.

Bebek Kahve'nin hemen yanındaki İstanbullular'ın uğrak yeri olan noktada bu inanılmaz görüntüyle karşılaşan Arzu Hanım, şaşkınlığını sosyal medyada paylaştı. Demirli tekneler nedeniyle akıntının götüremediği çöpleri gören Sabancı, bu anları kaydedip sosyal medya hesabında 'Yok artık!' notuyla yayınladı.

Çöplerle birlikte yüzen ördeklerin de yer aldığı bu görüntü sadece Arzu Sabancı'yı kızdırmakla kalmadı. Bebek sakinleri de kıyıda sürekli demirli duran lüks tekneler yüzünden akıntının çöpleri denizin açıklara götürememesi ve kıyı temizliği yapılamamasından dolayı şikayetçi...

Önceki gün teknesiyle semte giden Arzu Hanım, denizdeki çöp yığınlarını görünce işte böyle şoke oldu...

Arzu Sabancı'nın 'Bebek' sorunu!