Aykut Işıklar: "Gülşen Işık ve Kemal Ilıcak büyük aşk yaşadı"

Magazinci Aykut Işıklar, merhum aktör Ayhan Işık'ın eşi Gülşen Işık'ın; Nazlı Ilıcak'ın merhum gazete patronu eşi Kemal Ilıcak'la yıllarca büyük aşk yaşadıklarını iddia ederek ekledi "Ayhan ağabey bu yüzden üzüntüden öldü..."

Aykut Işıklar: "Gülşen Işık ve Kemal Ilıcak büyük aşk yaşadı"

TV Em'de yayınlanan "Her şeyi Konuşalım" programına bu sabah magazinci Aykut Işıklar konuk oldu.

Canlı yayın esnasında söz merhum aktör Ayhan Işık'tan açılınca; Işıklar canlı yayında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Ayhan Işık hayattayken eşi Gülşen Işık'ın; o tarihlerde Tercüman Gazetesi'nin patronu olan, Nazlı Ilıcak'ın eşi merhum Kemal Ilıcak'la yıllarca yasak aşk yaşadıklarını iddia ederken "Ayhan Işık'ın gizli bir aşkı yoktu ama karısının vardı. Rahmetli Kemal Ilıcak'la beraberdi. Ayhan ağabey bu yüzden, üzüntüden öldü. Gülşen Işık gazeteye gelip muhasebeden belli bir para alırdı. Kemal Bey baktı onlara yıllarca... Benim 96 bin lira maaş aldığım zamanlarda Gülşen Hanım'ın 500 bin lira maaşı vardı." ifadelerinde bulundu.

Bomba iddiasını "Bu tarihi olayı hiç bir yerde duyamazsınız ama bilen bilir" diyerek sürdüren Aykut Işıklar'ı program sunucusu Pakize Suda da doğrulayarak "Bu bilinen bir şeydi" dedi.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..