Ayşe Akın: 'Ebru Şallı annem yaşında'

Tekrar barışan Sinan Akçıl ile Ebru Şallı çiftinin ayrılığına sebep olarak gösterilen şarkıcı Ayşe Akın, "Barışmalarına mutlu oldum. Benim annem 1972'li, galiba Ebru Şallı da ona yakın. Gerek yok" diyerek ağır bir yorum yaptı.

Ayşe Akın: 'Ebru Şallı annem yaşında'
Güneş'in haberine göre önceki ay Sinan Akçıl ile Ebru Şallı ilişkisini bitiren isim olarak gündeme gelen şarkıcı Ayşe Akın, çiftin tekrar barışması üzerine çok zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Son dönemde magazinde gündeme gelince çok sayıda iş teklifi aldığını anlatan 23 yaşındaki Akın, Söylemezsem Olmaz programına "Barışmışlar, o kadar mutlu oldum ki! İnşallah evlenirler. Benim annem 1972 doğumlu, galiba Ebru Şallı da (1977 doğumlu - 38 yaşında) ona yakın gerek yok. Ben Sinan’a hiç aşık olmadım. İş için bir araya geldik, bana bir şeyler hissettiğini anlayınca aramıza bir duvar koydum. Ne zaman Sinan’a şans verebilir miyim diye kendime sorsam Ebru’dan küfürlü mesajlar geliyordu. Sinan’ın Ebru ile görüşüp ikili oynadığını görüyordum. Ebru’ya ümit veriyordu, beni de yedekte tutmaya çalışıyordu" dedi.