‘Best Luxe Signature’ çıktı!...

Yılda bir defa özel olarak çıkardığımız lükslerin toplandığı dergimiz bu defa karşınıza ‘Best Luxe Signature’ olarak çıktı..

‘Best Luxe Signature’ çıktı!...
‘Best Luxe Signature’den bahsetmek istiyorum sizlere; klasik lüks algısını kafanızdan çıkartın. Bu dergi çok özel olmasaydı zaten her ay çıkardı işte fark da burada özel ve dolu dolu olduğu için yılda bir kez çıkartıyoruz.

Derginin içeriğinde sizleri öncelikle moda, güzellik ve sezon trendleri karşılıyor. Akabinde yıla şıklıklarıyla imzasını atmış cemiyet ve sanat dünyasından kadınlar var.

Keyifle okuyacağınız ve kendinizi gitmiş kadar hissedeceğiniz dört mevsim lüks tatil yerlerini de sizler için seçtik.

Gül Erçetingöz’ün gezi yazıları; tavsiyeleri, anlatımı ise muhteşem. Londra, İtalya, Paris, İskoçya kültürel bilgileri ve nerede ne yapılması gerektiğini sizler için kaleme aldı.

Başarılı, örnek alınan iş adamları ve iş kadınlarının lüksleri üzerine röportajlarımız, alışılmışın dışında.

‘Best Luxe Signature’ bunlarla da sınırlı değil; kişisel bakımdan özel yerlere, mücevherden aksesuara, dekorasyondan sanata, otelden restorana ve gecce yaşamına dair her şey mevcut.

240 sayfa dopdolu bir dergi yaptık sizleri, lüks yaşama yönlendirmek için…

Lüksün yeri geldiğinde kolay ulaşılabilir bir şey olduğunu anlatmak istedik.

Yanınızdan ayıramayacağınız bir dergi yaptık.

‘Best Luxe Signature’ dergisini D&R’larda, seçkin kitapevlerinde, THY CIP salonlarında ve otellerde  rahatlıkla bulabilirsiniz..

En lüks şey zamandır, zamanınızın kıymetini bilin!