Cem Yılmaz'dan 132 bin TL’lik saygı duruşu

Yeşilçam’ın sıkı bir hayranı olan Cem Yılmaz, bu tutkusunu sanat eserlerine olan merakında da konuşturdu. Ünlü şovmen, 132 bin TL’ye Sadri Alışık ile Ayhan Işık’ın resmedildiği Çağatay Odabaş imzalı tabloyu milyonluk koleksiyonuna ekledi.

Cem Yılmaz'dan 132 bin TL’lik saygı duruşu
Takvim'de yer alan habere göre imza attığı film, reklam ve stand-up şovlarından kazandığı parayı lüks otomobillerin yanı sıra sanat eserlerine yatıran Cem Yılmaz, gözünü Çağatay Odabaş'ın 'Biraz Anlatılmaz ki' isimli tablosuna dikti. Türk sinemasının efsane isimleri Ayhan Işık ve Sadri Alışık'a hayranlığıyla bilinen ünlü komedyen, 1962 yapımı 'Küçük Hanım Avrupa'da' filminden bir sahnenin resmedildiği tabloyu almak için kolları sıvadı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yılmaz, sanat eserlerinde ilhamını sinema filmlerinden alan ve film karelerini tabloya yansıtan Çağatay Odabaş'ın tablosuna talip olduğunu instagram'da duyurdu. 150x220 boyutlarındaki tabloyu görür görmez çok beğenen Yılmaz'ın cebinden eser için 132 bin TL çıktı.

EVLERİ TABLOYLA DOLU...

Geçtiğimiz aylarda da Levent'teki lüks villasındaki dünyaca ünlü sanatçıların 12 tablosunu instagram'da takipçileriyle paylaşan Cem Yılmaz, böylece değeri 1 milyon TL'yi aştığı konuşulan sanat eseri koleksiyonuna değerli bir eseri daha katmış oldu. Milyonluk koleksiyonuyla sanata olan düşkünlüğünü gözler önüne seren ünlü komedyen, satın aldığı son tabloyla da hem merhum sanatçılar Sadri Alışık'la Ayhan Işık'a hayranlığını hem de Türk sanatçılara verdiği değeri bir kez daha göstermiş oldu...

Ermenistan'dan ABD'ye kadar birçok sanatçının eserlerini toplayan Cem Yılmaz, tablolarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Yılmaz, bu eserleri evinde ve ofisinde sergiliyor.

37 yaşındaki Çağatay Odabaş ise resimle filmi birleştiren tablolarıyla sanatseverlerden büyük ilgi görüyor.