Centilmen eşlerin 'yeşil erik' alarmı!

Gamze Keçeli ile Rachel Araz, önceki gece eriğe aşerdi. 3 eriğe 40 TL ödeyen centilmen kocaların, manavlar tarafından kazıklanması ‘Bu kadar da fırsatçılık olmaz!’ dedirtti.

Centilmen eşlerin 'yeşil erik' alarmı!
Takvim Gazetesi'nden Özge Gürcan'ın haberine göre cemiyet hayatının bebek bekleyen iki güzeli Gamze Keçeli ile Rachel Araz, önceki akşam yeşil erik alarmındaydı... İlk olarak geçtiğimiz yıl sosyetik işadamı Sami Kiresepi ile evlenen 8 aylık hamile Araz, sosyal medyada yeşil eriğe aşerdiğini duyurdu.

Yaz meyvesi olan eriği kışın ortasında bulmakta zorlanan Araz, takipçilerinden yardım istedi. Bir internet sitesinden 40 TL'ye 50 gramlık yeşil erik sipariş eden Araz, buradan yanıt alamayınca arayışa devam etti. Güzel tasarımcının eşinin arayışı, İstinye'deki bir manavda son buldu.

SAATLERCE ARADI

Sami Kiresepi, manavdan 9 adet yeşil erik aldı. Rachel Araz da "Çeyrek altın fiyatına erik aldık" diyerek eriğin fiyatının ateş pahası olmasından dert yandı. Canı kışın ortasında yeşil erik çeken Gamze Keçeli de eşi Nedim Keçeli'den yardım istedi. Oğluna 4 aylık hamile olan Gamze Hanım, eşinin getirdiği 3 adet eriği tatları güzel olmasa da yemek zorunda kaldı. Keçeli de 3 tane eriğe 40 TL verince instagram'da "Siz siz olun Ocak ayında erik aşermeyin" diye yazdı. Sosyetik hamilelerin yaptığı paylaşımlarla eriğin kilosunun 800 TL olduğu ortaya çıktı. Kış ordasında karaborsaya düşen eriğe orta halli bir evin aylık kirası kadar fiyat biçen fırsatçılar ise tepki çekti. Rachel Araz ile Gamze Keçeli'nin yediği erikler için eşlerinin yaptığı harcama da "Sosyetik güzeller eriği, kocaları ise kazığı yedi" esprisi yaptırdı.

Centilmen eşlerin 'yeşil erik' alarmı!

'TADI İĞRENÇ'

Gamze Keçeli, eşinin 40 TL verdiği eriklerin tadına baktığında hüsrana uğradı. Güzel oyuncu, eriklerin tadını hiç beğenmedi.